Asuntolainalaskuri Danske

Etsitkö hyvää asuntolainalaskuria? Oletko hakemassa asuntolainaa? Tässä muutamia vinkkejä kun mietit sitä ja tutkailet lainoja laskurin avulla!

Ota ensiksi mietintään lainan määrä. Kuten tiedät niin lainasta maksetaan korkoa. Se lisää automaattisesti kuinka paljon lainasi määrä on lopulta. Asuntolainasta puhuttaessa se on yleensä suuri summa, mikä maksettavaa tulee kun korkokin lisätään joukkoon. Tämän takia on tärkeää ottaa lainaa vain sen verran kuin sitä tarvitaan eli mielellään mahdollisimman vähän. Laske tarkasti paljonko lainaa tarvitset!

Tämän jälkeen kannattaa ottaa tutkiskeluun lainan korko. Korot voivat vaihdella paljonkin, jos katsotaan oikeasti pitkiä aikoja. Kun laina-aika voi olla 25 tai 30 vuotta niin siihen mahtuu paljon heittelyä. Tämän takia kannattaa miettiä onko mahdollista sitoa laina johonkin tai saada sille suojaa. Kysy vaihtoehdoistasi!

Sitten laina-aika. Korot nostavat lainan lopullista määrää ja mitä pidempi laina-aika niin sitä enemmän joudut maksamaan. Maksa siis lainasi mahdollisimman nopeasti pois!

Otatko lainallesi lyhennysvapaata jossain välissä eli jätät maksamatta lyhennyksiä? Tämä on mahdollista, mikäli asian niin sovit. Jos asia tuntuu tärkeältä niin ota asia puheeksi ku neuvottelet lainasta!

Oletko miettinyt lainan suojaamista? Sekin on mahdollista ja järkevää. Aina voi sattua jotain, Suomessakin käy niin että isolla lainalla ostettu talo menee alta ja laina jää silti maksuun, koska asiaa ei ole ennakoitu mitenkään. Selvitä vaihtoehtosi!

Danske asuntolainalaskuri

Danske Bankin lainalaskuri näyttää tältä:

danske asuntolainalaskuri

 

Laskuria on varsin yksinkertaista käyttää. Voit käyttää laskuria lyhennyksen määrän, laina-ajan tai lainan määrän. Lisäksi voit myös valita suoraan tässä vaiheessa haluatko jotain erityistä turvaa lainallesi.

 

Sen lisäksi sinun pitää määritellä kuinka paljon haluat lainaa, millaista maksuaikaa haet eli mikä olisi lainan takaisinmaksuaika sekä millaista korkoa haluat sekä millaisen lyhennyksen haluat.

Lopputulos näyttää seuraavalta:

asuntolainalaskuri danske

 

Lopuksi saat hyvin selkeän laskelman siitä, millaisen lainan olet mahdollisesti saamassa.

Katso Dansken asuntolainalaskuri täältä.

Asuntolainalaskurimme

Katso meidän ilmainen asuntolainalaskuri täältä.

Muiden pankkien laskurit

Katso millaisia laskureita muut pankit tarjoavat.

Leave A Response

* Denotes Required Field