Säästöpankki asuntolainalaskuri

Oletko Säästöpankin asiakas tai kiinnostunut hankkimaan sieltä asuntolainan. Jos mietit asuntolainaa juuri nyt niin kannattaa katsoa nämä lyhyet vinkit ensin. Voit oppia muutaman todella tärkeän asian asuntolainoista.

  1. Kuinka paljon aiot ottaa lainaa? Monet hakevat turhan paljon lainaa ja se tulee maksamaan lopussa kipeästi. Lainasta maksetaan korkoa, mikä on suurissa asuntolainoissa todella iso summa. Ei ole siis järkeä ottaa turhaa lainaa vaan etsiä juuri sopiva summa niin säästä korkokuluissa pitkän pennin.
  2. Millaisella korolla olet lähdössä hakemaan lainaa. Lue tästä artikkeli eri vaihtoehdoista.
  3. Lainan määrän lisäksi laina-aika on todella tärkeä tekijä. Vaikka otat juuri sopivan lainan niin on tärkeää päästä siitä eroon mahdollisimman nopeasti. Samalla pääset eroon niistä koroista ja voit pistää osan palkasta jatkossa järkevämpiin sijoituksiin, jotka oikeasti tuottavat sinulla tuottoa.
  4. Aiotko suojata lainasi jotenkin? Entä lainasi kohteen? Älä tee hätiköityjä päätöksiä tai säästä väärässä paikassa. Laina ja lainan kohde kannattaa suojata jotenkin, jos sattuu jotain ikävää, sinulle tai kodillesi. Kysy tarjolla olevista vaihtoehdoista.
  5. Onko mahdollista, että tarvitset joskus vapaa lyhentämisestä? Tämä asia on mahdollista sopia usein pankin kanssa, varsinkin jos sen tekee ennakkoon. Ota selvää mitä vaihtoehtoja sinulla on. Jos pykälä ei maksa lainasopimuksessa niin ota se siihen!

Sääntöpankin asuntolainalaskuri

Säästöpankin laskuri aloittaa selvittämisen nykytilanteestasi eli oletko nyt vuokralla vai asutko jo omistusasunnossa. Kun valitset sinun tilanteesi, päästään itse asiaan:

tapiola asuntolainalaskuri

 

Säästöpankin laskuri on varsin järkevä, koska se ottaa huomioon nykytilanteesi. Lainaan usein vaikuttaa juuri mistä tilanteesta lähdet. Jos omistat jo asunnon niin todennäköisesti saat siitä rahaa uuden ostamiseen. Lisäksi on hyvä huomioida, että monet ovat säästäneet jo asuntoa varten jonkin verran kassaa, kuten alla olevasta kuvasta näkee.

Muut asiat ovat itsestään selviä. Valitset kuinka kauan haluat lainaa maksaa pois ja millaista korkoa lainalle haet. Loput laskuri osaa itse laskea sinua varten.

Lopputulos näyttää sitten tältä:

asuntolainalaskuri tapiola

Käytä Säästönpankin asuntolainalaskuri täältä.

Asuntolainalaskurimme

Katso meidän ilmainen asuntolainalaskuri täältä.

Muiden pankkien laskurit

Katso millaisia laskureita muut pankit tarjoavat.

1 Comment

Leave A Response

* Denotes Required Field